Ošterija Debeluh ima eno najboljših vinskih kart v Sloveniji, ki ponuja kar 480 etiket

si   en  

Košarica

Ponedeljek - sobota:
12.00 - 22.00
Pokličite nas
386 7 49 61 070
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Ena najboljših vinskih kart v Sloveniji

Vinska lista Oštarije Debeluh vsebuje skoraj 75% slovenskih vin od 480 vin, ki so na voljo. Chef Jure je namreč tudi vrsten sommelier in je leta 2010 postal sommelierski prvak Slovenije ter domovino zastopal na evropskem prvenstvu v Strasbourgu. Michelinova predstavitev njegovo poznavanje slovenskih vin imenuje kar enciklopedično.

Posebej všeč so mu vina pridobljena po biodinamični metodi, z lokalnimi pridelovalci vin  blagovne znamke Keltis, pa ga veže čisto posebna vrsta poslovnega prijateljstva. Vina iz vinske kleti Keltis so znana po svojih izvornih, včasih osupljivih vinih, močno iskanih v specializiranih barih New Yorka in Londona. Seveda pa Chef Jure z veseljem poseže tudi po izjemnih francoskih šampanjcih in izvrstnih toskanskih steklenicah. 

Chef Jure s svojim izvrstnim poznavanjem različnih vrst vin do popolnosti nadgradi vrhunske okuse jedi, ki jih pripravlja in tako vedno poskrbi za edinstveno gurmansko doživetje, ki nikoli ne razočara.

Vinska karta Ošterije Debeluh se ponaša z vsemi najbolj prepoznavnimi slovenskimi vinarji: Dular, Simčič, Movia, Radikon, Posestvo Burja, Keltis …, ki jo odlično dopolnjuje raznovrstna ponudba vrhunskih mednarodnih vin.
Rezerviraj mizo
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

Košarica

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×